Νέα

Χορηγός της 7ης Γενικής Συνέλευσης Ξ.Ε.Ε. η KSD

Χορηγός της 7ης Γενικής Συνέλευσης Ξ.Ε.Ε. η KSD

Ηχηρή παρουσία της εταιρίας στη HORECA 2018

 

Δυναμικό «παρών», με διττή παρουσία, έδωσε η εταιρία KSD στη Διεθνή Έκθεση HORECA 2018, τη μεγαλύτερη έκθεση για τον εξοπλισμό ξενοδοχείων και χώρων μαζικής εστίασης, η οποία πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, το διάστημα 9-12 Φεβρουαρίου.

Η εταιρία, στηρίζοντας για μία ακόμη φορά την ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, του φορέα εκπροσώπησης της ελληνικής ξενοδοχίας, ανέλαβε ως Χορηγός της 7ης Γενικής Συνέλευσης του Επιμελητηρίου, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Metropolitan Expo, στις 9 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο της έκθεσης HORECA.

Παράλληλα, η εταιρία, όπως κάθε χρόνο, συμμετείχε στην έκθεση με ένα εντυπωσιακό περίπτερο, στο οποίο οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το ευρύ φάσμα των προϊόντων και υπηρεσιών της, με «αιχμή του δόρατος» τα προϊόντα προσωπικής περιποίησης (hotel amenities) που εμπορεύεται.

Ευρωπαϊκά προϊόντα, τα οποία πληρούν όλες τις προδιαγραφές και τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης και φέρουν αναγνωρίσιμη υπογραφή, τα οποία «κοσμούν» τα μπάνια δωματίων των μεγαλύτερων και πλέον «επώνυμων» ξενοδοχείων στην Ελλάδα.

Το ενδιαφέρον των επισκεπτών του περιπτέρου της KSD στη HORECA 2018 προσέλκυσαν στο σύνολό τους τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρία και η τεχνογνωσία της στον τομέα της ενημέρωσης, των εκδόσεων, των γραφικών και εκτυπωτικών εργασιών και της διαχείρισης και ανάπτυξης social media.

Μιλώντας για τη συμμετοχή της KSD ως χορηγός της 7ης Γενικής Συνέλευσης του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, κ. Κωνσταντίνος Δεριζιώτης, είπε: «Συμμετέχοντας σε κάθε πρωτοβουλία και ενέργεια που έχει σημείο αναφοράς της τον τουρισμό και την ξενοδοχία, και ειδικά του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, δηλώνουμε έμπρακτα τη στήριξή μας στην τουριστική-ξενοδοχειακή βιομηχανία, τη μοναδική κερδοφόρα βιομηχανία που διαθέτει η Ελλάδα».

XEE-VasilikosXEE 2018XEE 2018- Elena KountouraXEE - XORIGOI

Μενού