Νέα

Στην KSD το περίπτερο του ομίλου Καράτζη στην ΜΙΤΤ 2018 Η εταιρία συνέβαλε στο «ντεμπούτο» του 6άστερου Nana Princess στο ταξιδιωτικό κοινό

Στην KSD το περίπτερο του ομίλου Καράτζη στην ΜΙΤΤ 2018 Η εταιρία συνέβαλε στο «ντεμπούτο» του 6άστερου Nana Princess στο ταξιδιωτικό κοινό

Στην KSD το περίπτερο του ομίλου Καράτζη στην ΜΙΤΤ 2018

 

Η εταιρία συνέβαλε στο «ντεμπούτο» του 6άστερου Nana Princess στο ταξιδιωτικό κοινό

 

 

Η εταιρία KSD ανέλαβε το έργο της κατασκευής του περιπτέρου του ομίλου Καράτζη για την προβολή των ξενοδοχειακών συγκροτημάτων Nana Beach και Nana Princess στη διεθνή έκθεση τουρισμού της Μόσχας, ΜΙΤΤ 2018, η οποία πραγματοποιήθηκε το διάστημα 13-15 Μαρτίου 2018.

 

Η ΚSD, χρησιμοποιώντας σύγχρονες σχεδιαστικές και κατασκευαστικές μεθόδους και τεχνολογίες, ανέλαβε τον σχεδιασμό, την κατασκευή, τον εξοπλισμό και την επίπλωση του περιπτέρου των δύο ξενοδοχειακών συγκροτημάτων του γνωστού, κρητικού ομίλου, συμβάλλοντας στην επίσημη πρώτη παρουσίαση του νέου, υπερπολυτελούς Nana Princess, της οικογένειας Καράτζη, στο ταξιδιωτικό κοινό.

 

Συνδυάζοντας την ποιοτική υπεροχή, την εκλεπτυσμένη αισθητική και τον σεβασμό στον πελάτη, στοιχεία που χαρακτηρίζουν, τόσο την KSD, όσο και τον όμιλο Καράτζη, το αποτέλεσμα ήταν αντάξιο της φήμης και των δύο πλευρών.

 

Η επιλογή του γωνιακού περιπτέρου, ο εργονομικός σχεδιασμός και η λιτή επίπλωση, συνέτειναν στη λειτουργικότητα, σε όλα τα επίπεδα, ενός περιπτέρου που καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης ήταν κατάμεστο από κόσμο.

 

Οι εντυπωσιακές εκτυπώσεις φωτογραφιών του 5άστερου Nana Beach και του 6άστερου Nana Princess, προσέφεραν στους επισκέπτες της έκθεσης μια πρώτη «γεύση» από τις πολυτελείς ανέσεις και τις προσωποποιημένες υπηρεσίες που παρέχουν οι δύο ξενοδοχειακές μονάδες, αλλά και από τις ομορφιές της Κρήτης.

 

Σχολιάζοντας την ανάθεση της κατασκευής του περιπτέρου του ομίλου Καράτζη, στην ΚSD, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, Κων/νος Δεριζιώτης, είπε: «Η KSD βρέθηκε μπροστά σε μία, νέα, μεγάλη πρόκληση, δεδομένης της πορείας του ομίλου Καράτζη στο σύγχρονο επιχειρείν και στον ελληνικό Τουρισμό. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ανταποκριθήκαμε, όπως πάντα, με τον καλύτερο τρόπο, πιστή ως εταιρία στη φιλοσοφία: “εν αρχή ην ο πελάτης”».

mitt-2018

IMG_6021

Προηγούμενο άρθρο
Νέα χορηγική πρωτοβουλία της KSD με επίκεντρο τον Άνθρωπο
Επόμενο άρθρο
Έργο της ΚSD το περίπτερο του Επιμελητηρίου Κέρκυρας στην ITB 2018

Related Posts

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.

Μενού