Νέα

Νέα χορηγική πρωτοβουλία της KSD με επίκεντρο τον Άνθρωπο

Νέα χορηγική πρωτοβουλία της KSD με επίκεντρο τον Άνθρωπο

Νέα χορηγική πρωτοβουλία της KSD

με επίκεντρο τον Άνθρωπο

 

Αναλαμβάνοντας υπεύθυνες πρωτοβουλίες και εφαρμόζοντας συγκεκριμένες πρακτικές με βάση τις αρχές της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, που στόχο, μεταξύ άλλων, έχουν τη συμπαράσταση και την προσφορά στον συνάνθρωπο, η KSD, συμμετείχε πρόσφατα σε μία νέα χορηγική δράση.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία, ανέλαβε ως Χορηγός Επικοινωνίας στη μουσική παράσταση του Εκπαιδευτικού Ιδρύματος «Εκπαιδευτική Αναγέννηση – Εκπαιδευτήρια Αντωνοπούλου», με τίτλο «Η Ζωή είναι ένα Τραγούδι», που σκοπό είχε την ενίσχυση του έργου του Πανελληνίου Συλλόγου Πρόληψης και Συμπαράστασης Ανήλικων Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων και του Πανελληνίου Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Ανηλίκων.

Η μουσική παράσταση παρουσιάστηκε από τις μαθητικές χορωδίες της «Εκπαιδευτικής Αναγέννησης», τη Δευτέρα 19 Μαρτίου, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» και οι παιδικές φωνές, που ενώθηκαν για καλό σκοπό, άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στο κοινό.

«Μένοντας πιστή στις αξίες της αλληλεγγύης και της αγάπης για τον συνάνθρωπο, η ΚSD στηρίζει με συνέπεια κάθε πρωτοβουλία, που σημείο αναφοράς της έχει τον άνθρωπο και την κοινωνία. Και είναι ευλογία για όλους εμάς στην KSD που έχουμε τη δυνατότητα να συμμετέχουμε σε πρωτοβουλίες όπως η ανωτέρω», είπε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, κ. Κωνσταντίνος Δεριζιώτης, μιλώντας για τη νέα χορηγική ενέργεια της KSD.

IMG_6115

IMG_6133

Prosklisi-2

Προηγούμενο άρθρο
Με την «υπογραφή» της ΚSD τα περίπτερο της ΠΝΑΙ στην ΙΤΒ και στην ΜΙΤΤ 2018
Επόμενο άρθρο
Στην KSD το περίπτερο του ομίλου Καράτζη στην ΜΙΤΤ 2018 Η εταιρία συνέβαλε στο «ντεμπούτο» του 6άστερου Nana Princess στο ταξιδιωτικό κοινό

Related Posts

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.

Μενού