Νέα

Με την «υπογραφή» της ΚSD τα περίπτερο της ΠΝΑΙ στην ΙΤΒ και στην ΜΙΤΤ 2018

Με την «υπογραφή» της ΚSD τα περίπτερο της ΠΝΑΙ στην ΙΤΒ και στην ΜΙΤΤ 2018

Με την «υπογραφή» της ΚSD τα περίπτερο της ΠΝΑΙ

στην ΙΤΒ και στην ΜΙΤΤ 2018

 

Με την ανάθεση από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (ΠΝΑΙ) στην KSD, κατόπιν διεθνούς ηλεκτρονικού διαγωνισμού, μέσω της πύλης διαγωνισμών του Δημοσίου ΕΣΗΔΗΣ, του έργου της κατασκευής των περιπτέρων της στις δύο διεθνείς εκθέσεις τουρισμού, του Βερολίνου και της Μόσχας, ΙΤΒ και ΜΙΤΤ, η εταιρία διεύρυνε το χαρτοφυλάκιό της με δύο ακόμη έργα υψηλού κύρους.

 

Ειδικότερα, η KSD ανέλαβε τον σχεδιασμό, την κατασκευή, την επίπλωση, τον εξοπλισμό και τη συνολική διαμόρφωση του περιπτέρου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην ITB, στο πλαίσιο της παρουσίας της ΠΝΑΙ στην έκθεση του Βερολίνου, η οποία πραγματοποιήθηκε το διάστημα 07 έως 11 Μαρτίου 2018, στο εκθεσιακό κέντρο Messe, στο Βερολίνο.

 

Ακόμη, η KSD ανέλαβε να προμηθεύσει το περίπτερο της Περιφέρειας με USB, καθώς και με αναμνηστικά δώρα , με το λογότυπο της ΠΝΑΙ, ως προωθητικό υλικό, για την προβολή των νησιών της Περιφέρειας, που διανεμήθηκαν σε επισκέπτες, δημοσιογράφους και τουριστικούς πράκτορες.

 

Η KSD, εξαρχής πορεύθηκε με «οδηγό» την έμπνευση, την καινοτομία, τη δημιουργικότητα και την ποιοτική υπεροχή, στοιχεία που διέπουν κάθε έργο της και «συνεργάτες» τη σύγχρονη τεχνολογία και τις πρωτοποριακές μεθόδους κατασκευής.

 

Το αποτέλεσμα ξεπέρασε κάθε προσδοκία, ενώ ακόμη πιο σημαντικό είναι ότι ανέδειξε τη φιλοσοφία, την κουλτούρα και την αισθητική των νησιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που αν και παρουσιάστηκαν κάτω από μία ενιαία «στέγη», εντούτοις προήγαγαν τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά τους.

 

Το υψηλής αρχιτεκτονικής, φιλόξενο και ταυτόχρονα λειτουργικό περίπτερο, συνολικού εμβαδού 288 τ.μ., με έντονο το στοιχείο της αφαιρετικής πολυτέλειας, λειτούργησε ως «κόμβος» για την τουριστική, ξενοδοχειακή βιομηχανία, με τα νησιά των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων να βρίσκονται στο επίκεντρο του παγκόσμιου τουριστικού ενδιαφέροντος.

Επίσης, έργο της ΚSD ήταν και το περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (ΠΝΑΙ), στη διεθνή τουριστική έκθεση ΜΙΤΤ 2018, η οποία πραγματοποιήθηκε το διάστημα 13-15 Μαρτίου, στο εκθεσιακό κέντρο Expocentre, στη Μόσχα.

 

Η εταιρία ανέλαβε, και σε αυτή την περίπτωση, τον σχεδιασμό, την κατασκευή, τη διαμόρφωση και την αποξήλωση του περιπτέρου της ΠΝΑΙ, την παροχή υπηρεσιών catering, καθ’ όλη τη διάρκεια διεξαγωγής της ΜΙΤΤ και την προμήθεια αναμνηστικών δώρων με το λογότυπο της ΠΝΑΙ, για την προβολή των νησιών της Περιφέρειας στη ρωσική τουριστική αγορά.

 

Ακολουθώντας τη φιλοσοφία της Περιφέρειας, την οποία «πάντρεψε» με τις εμπνευσμένες ιδέες και τις καινοτόμες προτάσεις της, τον επαγγελματισμό και την προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια, στοιχεία που χαρακτηρίζουν στο σύνολό τους τα έργα της KSD, το αποτέλεσμα ήταν αντάξιο της φήμης της εταιρίας, δικαιώνοντας, παράλληλα, την ΠΝΑΙ, για την επιλογή της.

 

Ζητούμενο αποτέλεσε η δημιουργία ενός χώρου φιλόξενου, λειτουργικού, που να αποπνέει φινέτσα και να θυμίζει Ελλάδα, σε κάθε εκατοστό του. Έτσι κι έγινε. Το περίπτερο της ΠΝΑΙ, στην έκθεση της Μόσχας, μοντέρνο, σε σύγχρονες αρχιτεκτονικές γραμμές και με συνολική επιφάνεια 78 τ.μ., τράβηξε τα βλέμματα των επισκεπτών, λειτουργώντας ως σημαντικός πόλος έλξης για τη ρωσική τουριστική αγορά.

 

Σχολιάζοντας την ανάθεση της κατασκευής των περιπτέρων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στις δύο μεγάλες και πολύ σημαντικές για τον ελληνικό τουρισμό εκθέσεις του εξωτερικού, στην ΚSD, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, Κων/νος Δεριζιώτης, αφού ευχαρίστησε τα στελέχη της Περιφέρειας για την άριστη, όπως πάντα, συνεργασία, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δύο έργα-πρόκληση, τα οποία η KSD έφερε σε πέρας με τον καλύτερο τρόπο, “κοσμούν” πλέον το portfolio έργων της εταιρίας».

 

 

 

 

Λεζάντες

1)To περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη διεθνή έκθεση ITB Berlin 2018 επισκέφθηκε η υπουργός Τουρισμού, κα. Έλενα Κουντουρά με την αντιπρόεδρο του Δ.Σ. του Ε.Ο.Τ., κα. Αγγελική Χονδροματίδου.

2)Στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην ITB η «ομάδα» της ΠΝΑΙ, με επικεφαλής τον περιφερειάρχη, κ. Γιώργο Χατζημάρκο και την αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, κα. Μαριέτα Παπαβασιλείου.

3-4)Άποψη του περιπτέρου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην ITB 2018.

 

5)Η ελληνική τουριστική αποστολή, που ταξίδεψε στη διεθνή έκθεση τουρισμού της Μόσχας, ΜΙΤΤ 2018, με επικεφαλής την υπουργό Τουρισμού, κα. Έλενα Κουντουρά, επισκέφθηκε το περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

6) Άποψη του περιπτέρου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην ΜΙΤΤ 2018.

6 - MITT 20185 - MITT 2018

1 - ITB 20182 - ITB 2018

4 - ITB 20183 - ITB 2018

Προηγούμενο άρθρο
Σε Βερολίνο και Μόσχα οι ξενόγλωσσες εκδόσεις του ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Επόμενο άρθρο
Νέα χορηγική πρωτοβουλία της KSD με επίκεντρο τον Άνθρωπο

Related Posts

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.

Μενού