Νέα

Επίσημη πρώτη για το Money & Tourism στη W.T.M. 2017

Πιστή στο αγγλόφωνο κοινό της, η KSD, κυκλοφόρησε, για 14η συνεχόμενη χρονιά, την ετήσια, αγγλική έκδοση του περιοδικού «ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ», «Money & Tourism».

Η έκδοση, όπως κάθε χρόνο, έκανε «πρεμιέρα» στη διεθνή έκθεση Τουρισμού World Travel Market, στο Λονδίνο, το μεγαλύτερο γεγονός για τον τουρισμό σε παγκόσμιο επίπεδο, κερδίζοντας τα πλέον ευμενή σχόλια και εντυπώσεις.

Με σύγχρονη εικαστική ματιά και σχεδίαση και τη δυνατή «υπογραφή» της KSD, το «Money & Tourism», αποτελεί σημείο αναφοράς και αξιόλογο «εργαλείο» προβολής της χώρας μας και των ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων στη σπουδαία για τον ελληνικό Τουρισμό αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου.

Στη νέα έκδοση, ο αναγνώστης έχει τη δυνατότητα να ανακαλύψει τις μεγαλύτερες και πιο πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα και να ξεναγηθεί στις μοναδικές ομορφιές της χώρας μας.

Το «Money & Tourism» θα διανεμηθεί και στην εξειδικευμένη στον συνεδριακό τουρισμό έκθεση Confex, στο Λονδίνο, ενώ, στη χώρα μας, την πρώτη του εμφάνιση έκανε στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού της Θεσσαλονίκης, Philoxenia.

 

saloni-1saloni-2saloni-3

Μενού